flytt lånet illustrasjon

3 nya långivare som ökar din chans till ett bra lån


Axo Finans arbetar ständigt med att utöka antalet samarbetspartners. Det gör vi för att kunna hitta det bästa lånet utifrån dina förutsättningar. Nu tittar Lån och Spar Bank, Konsumentkredit och Nordnet även på din ansökan.

Gå till låneansökan

Lån och Spar Bank

Lån och Spar Bank är den digitala banken för dig som vill ha en enkelt och smidig bankvardag. Banken grundades i Danmark 1880 och har sedan 2006 bedrivit verksamhet på den svenska marknaden. Lån och Spar Bank erbjuder bland annat lån, kreditkort och sparkonto.

Konsumentkredit

Konsumentkredits mål är att göra det enkelt och tryggt för dig som privatperson att låna pengar utan säkerhet. Konsumentkredit i Sverige är del av Nordnet som finns i hela Norden.

Nordnet

Nordnet grundades 1996 med en stark drivkraft att utmana och omdefiniera finansbranschen. Nordnet är en digital bank för sparande, investeringar och lån. Med användarvänlighet, tillgänglighet, ett brett utbud och låga priser ger de sina kunder möjlighet att nå deras ambitioner som sparare.

Om att ansöka

När du ansöker om ett lån via Axo Finans skickas din ansökan till våra 30 banker och långivare. När du har fått ett eller flera erbjudande hör vi oss och visar hur mycket du kan låna och till vilken ränta hos de olika aktörerna. Ansökan är inte bindande och du väljer själv om du vill acceptera något av långivarnas erbjudande eller ej.

Det är viktigt att vara mån om sin kreditvärdighet. Därför tas endast en (1) kreditupplysning, vilket betyder att du behåller din kreditvärdighet – även om du får låneerbjudanden från flera olika långivare samtidigt.

Gå till låneansökan

Brocc logo
Credento logo
Euroloan logo
Frogtail logo
Komplett Bank SE logo
Konsumentkredit logo
Lån&Spar Bank logo
Moank logo
Nordax Bank logo
Nordnet logo
Marginalen Bank logo
Avida logo
Bank Norwegian logo
Re:member logo
Wasa Kredit logo
TF Bank logo
Santander Consumer Bank logo
Thorn PrivatFinans logo
Resurs Bank logo
Svea logo