Ring mig
x

Skriv in ditt telefonnummer nedanför och tryck "Skicka in".
Vi tar kontakt med dig snarast möjligt.

Du kan även ringa oss på 0771 323 400

Ring mig
x

Tack!

Lån upp till 600 000 kr

Din låneansökan skickar vi till flera banker och långivare samtidigt. Låna upp till 600 000 kr på en gång – det är tryggt, kostnadsfritt och ej bindande.

  • Din ansökan är inte bindande
  • Få besked om ditt lån idag
  • Högt poäng på Trustpilot

Efter bara 1h fick jag ett låneerbjudande på hela beloppet jag ansökte om och dessutom till en väldigt bra ränta.

LARS

Vi behövde själva aldrig förhandla med någon bank, det gjorde Axo Finans åt oss.

SUSANNE & ERIK
TrustScore 8.9|577 omdömen

Banker och långivare som behandlar din ansökan

Axo Finans kontaktar långivarna åt dig

När du ansöker om ett lån genom Axo Finans presenterar vi din ansökan för flera banker och
 långivare samtidigt, vi tar bara en kreditupplysning hos UC. Vårt mål är att förenkla ansökningsprocessen för dig så att du kan hitta det bästa låneerbjudandet. En lägre ränta ger dig en bättre ekonomi där du kan lägga pengarna på mer nödvändiga saker.

Vilken typ av lån ska du välja?

Privatlån

Hos oss kan du ansöka om ett lån oavsett vad pengarna ska användas till. Du kanske behöver du hjälp med att starta upp ditt företag, renovera huset eller köpa den där bilen? Då kan det vara lönt att se på ett privatlån, det är ett lån som kan vara utan säkerhet där du själv bestämmer vad pengarna ska användas till.

Hos Axo Finans kan du söka om ett privatlån från 10 000 kr upp till 600 000 kr. Eftersom vi presenterar din ansökan för flera banker och långivare samtidigt ökar du dina chanser att få ett erbjudande du är nöjd med. Du får besked samma dag, jämför sedan och bestäm själv vilket erbjudande som passar dig. Pengarna utbetalas inom några dagar.

Ansök om ditt privatlån här!

Samla dina lån

Sitter du med flera dyra lån, krediter och köp på avbetalning? Då kan det vara fördelaktigt att samla dessa i ett större lån på motsvarande summa. Det är enklare att få bättre villkor och ränta om du samlar dina lån jämfört med om du har många mindre lån.

Våra handläggare hjälper dig hela vägen, din ansökan om att samla dina lån och krediter under ett och samma lån går ut till alla våra samarbetspartners. De återkommer med ett snabbt svar och du kan sedan själv välja det erbjudande som du tycker är bäst för dig.

Ansök om att samla dina lån och krediter här!
Vanliga frågor och svar om lån

Är ni godkända av Finansinspektionen?
Ja. Du kan lugnt låna pengar via oss eftersom vår låneförmedlingstjänst är godkänd av Finansinspektionen. Vi har tillstånd av Finansinspektionen som låneförmedlare enligt lagen om viss verksamhet med konsumentkrediter (2014:275).

Vad bestämmer hur mycket jag kan låna?
Det är många faktorer som påverkar hur mycket du kan låna. Faktorer som exempelvis deklarerad årsinkomst och kreditvärdighet påverkar lånebeloppet.

Hur snabbt kan lånet betalas ut?
Hos de flesta banker kan du nuförtiden signera ditt skuldebrev med Bank ID, vilket innebär att ett beviljat lån kan bli utbetalt inom ett par dagar. Måste du ta emot skuldebrevet i pappersform, signera, och skicka tillbaka kan det ta lite längre tid.

Kostar det något att låna via Axo Finans?
Nej, det kostar ingenting att låna via oss. Vår låneförmedlingstjänst är kostnadsfri och fungerar på samma sätt som om du hade kontaktat alla långivarna och bankerna själv.

Vad avgör vilken ränta jag får?
Det är bankerna och långivarna själva som bestämmer vilken ränta du kan få. De undersöker din situation genom att göra en kreditupplysning och gör sedan en bedömning baserat på informationen som står där.

Jämför lån hos Axo Finans
Snabb låneansökan - Upp till 600 000 kr Låna nu