Lån upp till 500 000 kr

Idag finns det många banker och långivare som beviljar lån. Dessa lån har olika villkor och räntor, vilket innebär att den effektiva räntan skiljer sig en hel del mellan långivarna. Genom oss på Axo Finans kan du låna upp till 500 000 kr. Fyll bara i ansökan så ser vi till att den blir behandlad av flera banker. På så sätt kan vi hjälpa dig att hitta ett lån som passar just dig.

Vi samlar ihop lånerbjudanden från flera banker och långivare. Genom att jämföra lånen och dess villkor kan vi presentera det bästa lånet med den lägsta räntan. Låt oss på Axo Finans hjälpa dig hitta ett bra lån på ett enkelt sätt.

Låna enkelt med Axo Finans

  • Ansökan om lån skickas till flera banker
  • En kreditupplysning
  • Vår tjänst är helt kostnadsfri
  • Ring oss på 0771 323400

Exempel på banker som behandlar din ansökan

Bästa företag i kategorin Bank

Ansök och får svar redan idag

När du ansöker om ett lån genom oss så skickar vi ut din ansökan till flera banker och långivare samtidigt. Bankerna och långivarna kollar snabbt igenom din låneansökan och skickar ett lånerbjudande. Öka dina chanser att låna pengar snabbt. Genom oss kan du ansöka och få svar redan samma dag.

Typer av lån

Privatlån

Om du vill kunna ansöka om ett Privatlån snabbt och enkelt så kan du göra det genom oss. Ett privatlån är ett lån utan säkerhet där du själv kan bestämma vad pengarna ska användas till. Perfekt för dig som vill kunna köpa en ny teve, en bil eller kanske ser en smart investeringsmöjlighet som du behöver snabba pengar till. Vi på Axo Finans samarbetar med flera långivare och banker. Det innebär att du ökar dina möjligheter till att få ett bra privatlån med lägre ränta när du ansöker genom oss jämfört med att vända dig direkt till en enskild bank. Ansök om ett privatlån på ett smartare och snabbare sätt du också.

Lösa lån

Har du kreditkort och andra dyra små lån? Då kan det löna sig att lösa lånen genom att samla dina mindre lån med höga räntor i ett större lån med bättre ränta.

Med många mindre lån kan räntekostnaderna bli höga, något som aldrig är roligt. Att lösa ett lån innebär att du betalar av hela lånet direkt. Om du har flera små och dyra lån med hög ränta så kan du spara tusentals kronor på att betala av dessa lån snabbt. Genom oss på Axo Finans kan du ta ett lån med bra villkor som hjälper dig betala av alla mindre lån direkt. På så sätt ersätter du de dyra räntorna med en lägre ränta.

Låt bankerna konkurrera om dig! Skicka in din ansökan för lån till Axo Finans nu och få den behandlad samtidigt av alla våra banker.
Vanliga frågor och svar om lån

Är ni godkända av Finansinspektionen?
Ja. Du kan lugnt låna pengar via oss eftersom vår låneförmedlingstjänst är godkänd av Finansinspektionen. Vi har tillstånd av Finansinspektionen som låneförmedlare enligt lagen om viss verksamhet med konsumentkrediter (2014:275).

Vad bestämmer hur mycket jag kan låna?
Det är många faktorer som påverkar hur mycket du kan låna. Faktorer som exempelvis deklarerad årsinkomst och kreditvärdighet påverkar lånebeloppet.

Hur snabbt kan lånet betalas ut?
Om du har ett privatlån kan du när som helst betala av lånet. Det kostar ingenting extra att betala av ett privatlån.

Kostar det något att låna via Axo Finans?
Nej, det kostar ingenting att låna via oss. Vår låneförmedlingstjänst är kostnadsfri och fungerar på samma sätt som om du hade kontaktat alla långivarna och bankerna själv.

Vad avgör vilken ränta jag får?
Det är bankerna och långivarna själva som bestämmer vilken ränta du kan få. De undersöker din situation genom att göra en kreditupplysning och gör sedan en bedömning baserat på informationen som står där.